sâmbătă, 6 septembrie 2008

Un bărbat care a tras cu o armă de vânătoare asupra a doi bucureşteni este cercetat în libertate.

Împuşcături aseară în cartierul Militari. Doi oameni au fost răniţi în timpul unei altercaţii care a avut loc în apropierea mall-ului de pe Bulevardul Timişoara. Şi asta după ce un bărbat a tras asupra lor cu o puşcă. Bărbatul a fost reţinut, aseară, pentru cercetări. Astăzi, procurorii au decis ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Militari, în apropierea mall-ului. Poliţiştii spun că bărbatul i-a învinuit pe mai mulţi tineri pentru că şi-a găsit maşina zgâriată. Tinerii au negat însă tot. Discuţiile au încetat, dar pentru scurt timp. Oamenii legii susţin că bărbatul s-a luat apoi la harţă cu alţi doi tineri care i-au apărut în cale, crezând că fac parte din primul grup. Cei doi nici nu au apucat să riposteze. Bărbatul a scos o puşcă şi a tras asupra lor. Glonţul a trecut pe lângă urechea unuia dintre tineri, rănindu-l uşor. Pe celălalt, agresorul l-a lovit cu patul puştii în cap.
Tinerii răniţi au fost duşi la spital şi internaţi. Potrivit medicilor, starea lor este stabilă.


REALITATEA.NET - Un bărbat care a tras cu o armă de vânătoare asupra a doi bucureşteni este cercetat în libertate. Cum comentaţi?


Agresorul a fost dus imediat la poliţie, iar astăzi a fost audiat de procurori. Aceştia au hotărât însă că poate fi liber, deoarece el nu reprezintă un pericol.


REALITATEA.NET - Un bărbat care a tras cu o armă de vânătoare asupra a doi bucureşteni este cercetat în libertate. Cum comentaţi?

Bărbatul este şofer la Parchetul General şi are 39 de ani. Poliţiştii spun că are permis de port-armă. El va fi cercetat în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare, lovituri şi alte violenţe şi folosirea fără drept a unei arme de foc.

Niciun comentariu: