vineri, 5 septembrie 2008

A circulat cu 300 Km/h pe autostradă, a ignorat trei baraje ale poliţiei şi, deşi a fost prins, are în continuare permis.

Comisarul-şef George Grigore de la Poliţia Autostrăzi a dat amănunte asupra cazului motociclistului care, circulând cu aproximativ 300Km/h, a refuzat să se supună semnalelor de a încetini şi a trecut prin trei baraje consecutive ale poliţiei. A fost prins doar după ce a fost blocat traficul pe autostradă, iar motocicleta a rămas fără combustibil.


REALITATEA.NET - A circulat cu 300 Km/h pe autostradă, a ignorat trei baraje ale poliţiei şi, deşi a fost prins, are în continuare permisul. Cum comentaţi?

"Norocul a fost că nu sunt prea multe ieşiri de pe autostradă. Conducătorul motocicletei o abandonase şi o luase pe câmp. Era cunoscut că îşi face un titlu de glorie din a nu opri la semnalele poliţiştilor. Un coleg al meu alergase de nenumărate ori după el dar nu reuşise să-l prindă" a povestit comisarul-şef la emisiunea "Realitatea te priveşte".


Motociclistului i s-au întocmit trei procese verbale. Cu toate acestea, el circulă şi astăzi deoarece este în posesia carnetului de conducere. "Cele trei procese verbale au fost contestate în instanţă şi, conform legii, permisul i-a fost dat înapoi până la judecarea contestaţiilor. Sunt trei cauze care pot dura două, trei sau patru luni" a încheiat George Grigore.

sursa :www. realitatea.net

Niciun comentariu: