miercuri, 11 martie 2009

Ne indragostim de fizic, de caracter sau de banii partenerului?

Dragostea e oarba
Si totusi, relatiile bazate in cea mai mare parte strict pe atractia fizica de obicei nu functioneaza. Iar acest lucru iese la iveala cand dorinta sexuala se stinge. De aceea, femeile frumoase sunt rareori fericite si trebuie sa fie foarte atente sa nu isi aleaga un partener nepotrivit.

Cum se impaca frumusetea, banii si dragostea?
Inconstient, exista o lupta in mintea barbatilor, castigatorul fiind cel care are cea mai frumoasa partenera. Dar cum nici femeile nu se lasa mai prejos, ele cer sa fie luate de sotie.

Astfel, se formeaza un paradox: cel mai competent, mai de succes, mai puternic si mai bogat barbat o are pe cea mai frumoasa femeie, dar fara ca in relatie lor sa fie neaparat implicata dragostea.

Sotiile stiu de cele mai multe ori cum sa-si faca partenerii sa creada ca ii iubesc, dar, de obicei, familiile construite pe infidelitate reciproca duc la despartiri mai devreme sau mai tarziu.

Cum sa mentii o relatie erotica?

Intr-o relatie “reala”, toate aceste “ingrediente”, folosite intr-o masura corecta, pot mentine sau chiar spori farmecul unei persoane in fata partenerului.

Igiena, hainele, lenjeria intima si jocurile erotice sunt, de asemenea, importante aici. Daca partenerul tau are anumite dorinte, ar trebuie sa incerci sa i le satisfaci, daca nu e vorba de lucruri iesite din comun cu care nu ai putea fi de acord sau daca nu presupun un efort prea mare din partea ta

O persoana tanara nu are nevoie de stimulente sau de afrodisiace. Insa, incepand cu o anumita varsta, toate sursele erotice incep sa conteze. Astfel, desi abilitatea ta de a stimula pe cineva ar putea fi garantata la nivel fizic, este necesar ca si mintea sa fie conecatata la aceiasi stimulenti pentru a declasa reactiile dorite.

sursa: http://www.csid.ro

Niciun comentariu: