luni, 11 aprilie 2011

FBI a publicat documente ce dovedesc ca EXTRATERESTRII exista!

Peste 2.000 de documente ce confirma aterizarea unor extraterestri in statul american New Mexico, in 1947, au fost publicate on-line de FBI, pe o pagina web numita The Vault.



FBI a publicat documente ce dovedesc ca EXTRATERESTRII exista! - VIDEO pe www.crimetime.ro

Intre aceste documente se afla si un memorandum intocmit de agentul special Guy Hottel, adresat directorului FBI, in care precizeaza ca fortele aeriene au recuperat trei farfurii zburatoare, cu diametrul de 15 metri si ca fiecare din nave avea la bord cate trei extraterestri, care aveau inaltimea mai mica de 1 metru. Tot in aceste documente se precizeza ca extraterestrii erau imbracati in haine metalice, cu textura foarte fina.

Acest memorandum s-ar referi la evenimentele care ulterior a fost denumite generic "cazul Roswell". In iulie 1947, langa oraselul Roswell din New Mexico, a cazut un OZN, ulterior recuperat de catre fortele aeriene. La acea data, evenimentul a fost facut public, dar s-a revenit chiar a doua zi cu un comunicat ce a dezmintit primele informatii si s-a precizat ca ar fi vorba de un balon meteorologic.

Ulterior au aparut si informatii conform carora au fost recuperate trupurile extraterestrilor, care au fost autopsiate de catre americani, insa toate aceste informatii au fost dezmintite de catre autoritati, chiar daca in decursul anilor au aparut si filme cu autopsia care sunt cat se poate de clare.

Din acest motiv, autoritatile americane au fost suspectate tot timpul ca au ascuns informatii despe fenomenul OZN, lucru care pare a fi intarit si de publicarea acestor documente.

sursa : http://www.crimetime.ro/





Un memo bizar care ar demonstra ca extraterestrii au aterizat in New Mexico inainte de anul 1950 a fost publicat pe site-ul oficial al FBI-ului.

Serviciul de informatii american a facut publice mii de documente intr-o noua sectiune a site-ului numita The Vault – Seiful.

Click aici pentru a accesa The Vault!
Memo FBI

Printre aceste documente se numara si un memo trimis directorului FBI de Guy Hottel, agent special si seful sediului FBI din Washington in 1950.

"Extraterestrii chiar exista". Un specialist NASA vine cu dovezi

In memo-ul care poarta titlul de "Farfurii zburatoare", Hottel dezvaluie cum un agent Air Force a spus ca “trei asa-numite farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”.

Acesta a facut dezvaluirea unui agent special al FBI, prima data. Serviciul american de informatii nu a dat publicitatii numele acestora.

Hottel scrie despre OZN-uri ca: "Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare in diametru (n.r. 15.24 de metri). In fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu forma umana, dar care masurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau imbracate in haine metalice de textura foarte delicata".

Specialisti catre ONU: Sunt 100 de civilizatii extraterestre. Pregatiti-va!

Cele trei obiecte neidentificate au putut fi gasite "pentru ca Guvernul are un radar de mare putere inslatat in acea zona, despre care se crede ca afecteaza mecanismul de control al OZN-urilor", mai scrie in memo agentul special FBI.
Memo FBI

Publicarea acestui document pe site-ul FBI alimenteaza teoriile conspiratiei care sustin ca oficialii americani ar asunde publicului existenta extraterestrilor.

Mai aproape de adevar.Dosarele OZN,desecretizate de Arhivele Marii Britanii

Orasul Roswell din New Mexico a devenit faimos dupa ce au existat marturii despre un OZN care s-ar fi prabusit in desert, langa o baza militara, in 2 iulie 1947. Autoritatile americane ar fi recuperat cadavrele extraterestrilor si le-ar fi facut chiar si autopsia, dar ar fi musamalizat cazul.

Autopsia de la Roswell




Autoritatile militare au eliberat cu comunicat de presa in care confirmau ca: "Zvonurile despre discuri zburatoare au devenit realitate ieri, cand un ofiter al serviciilor de inteligenta a reusit sa intre in posesia unui astfel de disc".

Uluitor! Extraterestrii au lasat un mesaj codificat pe Marte?

Insa, dupa numai 24 de ore, Armata americana si-a schimbat pozitia oficiala si a spus ca "discul zburator" era, de fapt, un balon meteorologic care s-a prabusit in zona. Mediile de informare in pasa si publicul au acceptat aceasta varianta fara sa o mai puna la indoiala, iar incidentul de la Roswell a iesit din atentia opiniei publice pana la sfarsitul anilor ’70, cand militari care s-au ocupat de caz au inceput sa vorbeasca.

"Extraterestrii exista! Nu incercati sa-i contactati, pentru ca muriti!"

Insa un document din 1947, care poate fi gasit, de asemenea, in sectiunea The Vault a site-ului FBI-ului, pare sa confirme acest incident. In acesta scrie ca de la Roswell a fost recuperat un obiect, un "presupus disc zburator". Acesta era "de forma hexagonala" si "suspendat de un balon, cu nu cablu". Memo-ul, marcat ca "Urgent" a ajuns, de asemenea, in posesia directorului FBI.

Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!

In document mai scrie ca discul semana cu un balon meteorologic, insa o convorbire dintre Air Force si FBI, contrazice aceasta teorie.

A filmat un EXTRATERESTRU chiar in casa lui! Facatura?! Mai gandeste-te!

sursa: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu: