joi, 17 decembrie 2009

Lectie Divina sau o reflectie personala chiar a voastra ?

Da.! Am pus acest titlu cu gandul sa constientizati ce se intampla in jurul nostru. Este prima data cand imi expun punctul de vedere pe blog. De fel postez stiri, evenimente, lucruri care sunt relatate din surse.

Stand si observand ce impact are VIATA in fata noastra , cu o coloratura si o malefica negativizare a modului de a trai de la anumiti oameni care sunt dezumanizati si avizi de cu totul alte lucruri decat cele reale (specific REALE) ,de la acestia care culmea forteaza nota si incearca sa o asupreasca , sa injoseasca, ,sa maltrateze … lista continund, alearga inspre raul absolut . Am specificat lucruri care nu le sunt reale, e… acesti oameni monstri calca pe cadavre, de aici si irealitatea in care traiesc, adica pot sa aibe luxul luxului … nu pot gusta din el, oricat s-ar lafaii cu ce au. Motivul corect adus in discutie nu stiu si nu cunosc Divinitatea ! De aici si o expresie des intalnita am auzit aruncata de acestia “ Traiesteti Clipa” . Adica fa-ti toate tampeniile din lume ca tu parasesti viata repede. E unii chiar au accelerat sa paraseasca viata repede , urmandu-le sfatul asa zisilor oameni de lux,dar culmea parasesc cum am mai precizat viata ,in accidente de circulatie foarte grave ,droguri , alcool si multe alte exemple negative. De fapt spre ce se grabesc ei? Sau mai bine zis cum isi cantaresc clipa?

Decizia lor este dezastrul omeniirii si nu omenirea pe glob !!!

Eu percep ca un om simplu , si ma minunez prin ce trece globul la nivel negativist , dar ma bucur ca a evoluat ca tehnica si aspect ! Resurse omenirea are , viata pe tera este si v-a fi, cat si faptul ca acest glob are loc pentru toate neamurile , infometarea si saracia aratandu-ne ca o povara inutila, ea exista dar datorita nebunie lor . Intr-adevar cei bogati sunt speriati si vor mai mult, evolutia tehnicii aducand prejudicii muncii manuale, de multe ori desfintind-o, atingand paroxismul unor forme de manifestare fariseism sau ateism incluzand si alte forme sectante ,insa si aceasta este inoculata ca nu o sa supravietuim, ceea ce este fals , evolutia aduce evolutie si nu invers, criza financiara este efectul demential al celor ce nu cred in viata si in nimic . Dar revenind la titlu Divinitatea !

Lectia tot de langa noi o luam, dar suntem atat de surzi, orbi fiind deplasati de situatie si refuzand sa ne dam seama.

Am observat fenomene stranii, nebanuite de unii, cum ar fii prietenie intre soarece si pisica, sau pisica si caine, nu mai spun fenomene publice cum alte rase de animale alapteaza si cresc alte specii opuse, multe exemple pot venii aici, daca nu credeti cautati informatii detaliate pe net. Noi ca oameni am uitat sa ne apreciem pe noi, ce sa mai spun de fapte mari, razlete sunt si fapte bune si acelea multe cu " ? ".

Unde este Divinitatea ?Raspuns in noi. Adica egoismul ,rautatea,ura, dispretul, avarismul si multe alte reactii ale noastre produc dezastrul de langa noi. Se construieste foarte greu , de aici si concluzia ca globul a avansat bucurandu-ne de el azi in mult foarte mult efort si timp de evolutie a sa , binenteles se distruge usor.

Poate fiecare dintre noi a construit ceva , ca a fost o prietenie sau o casnicie ……, lista continua dar a suferit sfarsitul prin distrugere. De ce?

Vine intrebarea voastra ! Firesc zic eu , pentru ca nu exista nimic in noi Divin, nu ca nu ar fi existat dar e inutil apelam la alte metode. Raceala ,egoismul, dispretul,ura, insistenta sufocanta, avarismul, tradarea, inselarea ,miciuna…….. pot continua dar le stiti, acestea nu au disparut in tot atata timp cat globul in care traim si respiram a evoluat.

Dar NOI am evoluat? Daca purtam o haina mai de marca sau o masina mai de top, inseamna ca am evoluat? De aici aparand “ Atlas de mitocanie “ care se afla in blog-ul meu si pe respectivul sit:

http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php

Inchei azi 17/12/2009, in mod special si pentru zilele ce urmeaza de la 20 de ani (din 1989) de cand regimul comunist s-a spart ( concluzia ca au ramas ramasite multe, foarte multe operand si azi) cu profunda tristete pentru ce s-a intamplat atunci prin atrocitatile si victimele masacrului la care au fost supusi , pentru parintii si rudele indurerate, sa ofere D-zeu Divinitate si sa-i ocroteasca. Datorita acelor vremuri , acum prin ce s-a intamplat atunci va pot publica si va pot arata blog-ul meu, eream cenzurati si azi nu aveam acces la nimic daca nu se intampla daramarea dictaturii. Comunismul erea ateizat prin constructia sa, insa ce vina aveau oamenii ? D-zeu sa-i odihneasca, pe cei sacrificati atunci !!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: