marți, 13 octombrie 2009

Cerul s-a desfacut, la propriu, deasupra Moscovei si Ucraina fenomene stranii !!(VIDEO)

O scena rupta parca din filmul „Independence Day” a avut loc in Moscova, in urma cu doar doua zile. Cerul s-a „rupt”, lasand loc unei formatiuni circulare total neobisnuite. Specialistii anunta insa ca populatia nu are de ce sa se teama, asta in ciuda scepticilor care vad in acest „semn” o interventie divina sau chiar una de origine extraterestra.

"Este vorba de intruziunea aerului arctic in atmosfera. Soarele stralucea dinspre vest, in acel moment, iar asta este tot secretul efectului produs in acea zi. Trebuie sa intelegem ca este vorba doar de un efect optic, de o iluzie, chiar daca arata inspaimantator", declara purtatorul de cuvant al statiei meteo moscovite.

Ecologistii acuza poluarea pentru aparitia misteriosului inel luminos, dar meteorologii au negat vehement aceasta posibilitate: "Ar fi posibil ca si smogul sa creeze astfel de iluzii, dar asta se intampla numai pe o vreme calma. In acea zi, vantul era extrem de puternic ceea ce exclude efectul poluarii in aparitia fenomenului", concluzioneaza acelasi purtator de cuvant.

Absolut surprinzatoarea aparitie a fost filmata marti, la Moscova. In scurt timp a facut turul internetului si a starnit reactii diverse.

Poarta catre Dumnezeu sau spre iad? Fenomen ciudat, la Moscova! Vezi VIDEO!

StirileProTV.ro




Unii compara fenomenul cu aparitiile celeste de dinaintea invaziei extraterestre din blockbuster-ul american "The Independence Day".

Altii, pe de alta parte, sunt convinsi ca extraterestrii sunt deja printre noi, asa ca fenomenul nu poate fi cauzat decat de... efectul gravitational al navei-mama.

Apoi sunt fanii "Stargate", care sunt convinsi ca avem de-a face cu o asa-zisa wormhole, o poarta spre o alta lume sau spre o alta era.

Unii ar baga mana in foc ca este doar un bang sonic. Asta desi este traiectoria verticala nu seamana deloc cu cea de zbor a unui avion supersonic, in timp ce multe alte voci se jura ca aduce a gaura neagra, asa cum, zic unii, s-ar putea forma in urma experimentului de la Geneva.

Cele mai apocaliptice scenarii spun ca ar fi chiar poarta spre iad. Cine stie, poate de cealalta parte a inelului luminos astepta insusi Cerber, cainele mitologic cu trei capete. Ca tot se apropie Halloween-ul... Insa, poate fi si un semn de la Dumnezeu. Tu ce crezi?

Imaginile au fost surprinse in Ucraina, in timpul inundatiilor care au lovit tara vecina. Norii au capatat forma un chip uman, cu ochi amenintatori.




Sursa: The Telegraph si http://www.descopera.ro/ , http://stirileprotv.ro/

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu cred a este un semn de la Dumnezeu...caci este prea multa rautate in lume...oriqm e cv really amazing....