duminică, 24 mai 2009

Dragoste la prima erectie

Text: Maxim

Traditionala echipa de cercetatori straini, atoatestiutori si vesnic anonimi, care ne mai socheaza periodic cu noi adevaruri asupra omenirii, a ajuns la o concluzie zdrobitoare. Oamenii se impart in doua categorii fundamentale: amatorii de one night stands si cei care nu recunosc.

Daca intrebi, prima reactie este datul ochilor peste cap si, eventual, un ”t-t” dezaprobator. ”Eu nu pot sa ii ofer trupul meu unui tip, decat daca avem o comuniune emotionala”, spune Mihaela, 25 de ani. Oare? ”Nu vreau sa las pe nimeni sa profite de mine!”, declara ferm Iulia, o femeie de cariera. Pe bune!? ”In nici un caz nu l-as insela pe Motoflender al meu cu un individ oarecare, doar din dorinta de a experimenta. Ceea ce avem noi e mult mai valoros,” murmura visatoare Ana-Maria, o tanara in pragul casatoriei. Mai-mai sa le crezi… Pana in momentul in care le vezi la cate o petrecere reusita, relaxate si dornice de flirt, sau intr-o calatorie ”unde oricum nu ne cunoaste nimeni”, schimband replici pline de tainice subintelesuri si priviri lan-guroase cu cate un june de-abia cunoscut, frumusel si curtenitor, care nu face econo-mie la complimente. ”Ma distrez si atat, care-i problema?” Absolut nici una, dupa cum se va vedea in cele ce urmeaza.

Aventura de o noapte
”Ma plictisesc toate textele astea femeiesti, cu sentimente, vrajeli, responsabilitati. Prefer sa o fac cu necunoscute!” recunoaste Rares, student. ”Da, am o casnicie fericita,” spune Mihai, 33 de ani, IT Manager. ” Si totusi,” adauga el aproape imediat, ”am nevoie sa imi condimentez viata cu cate o aventura de o noapte. Imi reda tot cheful de viata.” Ce sa mai spunem de Marcel, care e proaspat divortat? ”Crede-ma”, marturiseste el, ”numai gandul la eternele analize «incotro-merge-relatia-noastra» si santajul feminin iritant cu «iubi-tu-nu-ma-mai-iubesti» ma imbolnavesc de nervi. Vreau sex simplu, cinstit, direct, fara balast sentimental.” Nu spun ca aceasta noua metoda de a defini iubirea – ”balast sentimental” – m-a incantat peste masura, dar l-am inteles pe amicul meu scapat recent din ”inchisoare”.

One-night-stand: Ce sa faci?
Din experienta personala, pot spune ca, de obicei, aventura de o noapte e o chestie care se intampla de la sine. Nu o cauti tu, ci te gaseste ea. Sunt momente in care in-talnesti pe cineva irezistibil si lucrurile se intampla de la sine, cu o naturalete si o intensitate ravasitoare. Simti din felul in care vi se impletesc vorbele, atingerile in-tamplatoare, apoi cele deliberat intampla-toare, ca momentul de pasiune pluteste in aer si e inevitabil. Eu numesc genul asta de momente ”dragoste la prima erectie.” Frumos, nu-i asa? Problema e ca, adeseori, ceea ce promite a fi o noapte de vis se poate transforma intr-un cosmar, daca tu, cititor de sex masculin, nu tii cont de cateva mici detalii.

Primo: Igiena, igiena si iar igiena
Nu te neglija. Mai ales daca ai iesit in oras cu intentia de a „agata”, daca esti la o petrecere de unde ”poate pica ceva”, daca esti dornic de o provocare noua in viata ta, imprieteneste-te in primul rand cu sapu-nul, deodorantul si pasta de dinti. Iti spun prieteneste: pe noi, femeile, excitatia nu ne orbeste, dimpotriva. Ne face de o mie de ori mai sensibile la tot soiul de stimuli. Si un stimul neplacut intr-un moment pasional ne omoara toata dorinta. Sunam dupa taxi si fugim mancand pamantul. Exista o solutie de compromis: daca stii ca lucrurile nu sunt suta la suta in regula, foloseste dusul fierbinte ca modalitate de preludiu.

Secundo: Cuibusorul de nebunii
Asta poate fi o problema, daca nu stai singur. Iar daca mai esti si in situatia – destul de jenanta pentru un barbat de varsta ta – de a sta cu mama si cu tata, fa un efort de dragul noptii de pasiune dez-lantuita si ia-ti o camera la un hotel. Sau imprumuta cheile vreunei garsoniere disponibile pe care o are cel mai bun amic al tau, special pentru acest scop. Nu uita, filmele cu aventuri sunt palpitante tocmai datorita fiarelor salbatice dezlan-tuite, datorita scenariului fantezist, a pe-ripetiilor fara de numar si a urmelor sus-pecte din cele mai neasteptate locuri.

Tertio: Protectie
Da, stiu, asta o sa contrazica putin ideea de jungla. Dar nu am decat un argument: nici o noapte de amor turbat nu merita sa mori de SIDA, sau sa umbli ca disperatul, sa iti faci injectii cu penicilina. Faptul ca e simpatica si saruta bine nu inseamna neaparat ca nu te poate ferici cu cine stie ce boala venerica. O fi frumos „sa mori de excitatie”, dar nu la propriu. Hai, nu mai stramba din nas, foloseste prezervati-vul.

Quatro: Rafinament
De vreme ce e o aventura de o noapte, si tu, si ea vreti sa fie perfecta. Si, precum stii, noua, femeilor, ne place sa fim rasfa-tate, mangaiate, gustate. Stii ca intregul nostru corp este o zona erogena. Nu stiai? Nici o problema, afli acum. Daca te vei obosi vreodata sa iei o carte de Sandra Brown, sa sari peste intriga penibila si personajele schematice si sa treci la partea de sex, vei afla cum vrem noi sa ne tratezi. Sa ai tot timpul din lume cand esti cu noi. Sa ne explorezi ca pe un continent necunoscut – asta e chiar o fraza dintr-o asemenea carte, dar una care descrie cat se poate de bine situatia. Nu uita de gatul ei, de lobul urechii, de antebrate, de scobitura cotului, de co-loana vertebrala, de linia soldurilor, de spatele genunchiului, de glezna. Intr-un cuvant, secretul magic e urmatorul: fa-i preludiu pana o faci sa te implore. Asta e o cale exceptionala de a initia limbajul murdar, care tie iti place atat de mult. Poti s-o intrebi cu soapta aia masculina ragusita, care o s-o innebuneasca: ”Ce vrei sa-ti fac? Spune cuvantul ala.” Acum te intreb: exista ceva mai magulitor pentru tine, decat o femeie care te implo-ra sa o f…?

Quinto: Dimineata de dupa
Si ati facut-o. V-ati tras-o ca nebunii in nu stiu cate pozitii, si in toate orifici-ile posibile, pana ati ajuns sa scandati lozinci. Faptul ca nu va cunoasteti, si nu va datorati nimic unul altuia v-a facut sa fiti liberi, sa nu aveti retineri. A fost o aventura reusita. Nu-i cere numarul de telefon, pretinzand ca vrei sa o suni – daca nu ai cu adevarat aceasta intentie. Genul de lasitate dulceaga, care da nastere la minciuni cum ar fi: ”Poate mai iesim zilele astea”, e nedemn de frumusetea noptii de care ai avut parte. Gandes-te lucrurile si asa: daca ea ar fi fost genul care sa consume genul asta de minci- uni, n-ar fi fost alaturi de tine la acea ora.

sursa: http://www.maxim.ro/

Niciun comentariu: