joi, 29 ianuarie 2009

Primele semnale inainte de sex


Sexul e precedat, de obicei, de anumite semnale. Nu trebuie sa stii prea multe ca sa iti dai seama de ce se intampla, trebuie doar sa fii foarte atent.
Sexul e cea mai intima forma de atractie dintre doua persoane. Atingerile, limbajul corpului, mangaierile si sarutarile sunt cel mai frecvente semne ca e ceva activitate in zona. Toate acestea sunt precedate de banalul flirt, cu care incercam sa transmitem alte semnale, care sa ne duca la momentul dorit. Semnalele sunt diferite, in functie de sex.

De la privit la pipait

Putem sa ne incepem flirtul discret sau direct. Direct inseamna cu contact fizic, in timp ce flirtul discret presupune anumite tactici, pornind cu o privire seducatoare. Puteti incerca ultima varianta, uitandu-va timp de trei secunde la cel/cea vizat/a. Iti intorci apoi privirea si te intorci la ea, cand se uita in alta parte. Poti sa si zambesti, dar foarte usor. Urmeaza apropierea, pentru ca, pana la urma, cineva trebuie sa sparga gheata. Apropierea e foarte importanta, pentru ca daca da gres, totul se termina. De obicei, pentru a se apropia de barbati, femeile folosesc scuza cu aprinsul tigarii.

Cum transmite femeia semnale?

Desi ne inchipuim ca barbatul face primul pas, de obicei, ne inselam. Sexologii cred ca, de fapt, femeile fac primul pas, fie ca e vorba de un banal dans. Asa le arata barbatilor ca sunt disponibile. Femeile mai pot sa isi treaca usor limba peste buze, sa isi mangaie obrazul sau sa isi treaca mana prin par. Daca au un pahar in mana, fii atent si la felul cum isi misca degetele pe marginea acestuia.

Conversatia si sarutul

Un barbat va incerca sa impresioneze o femeie cu reusitele lui, in timp ce aceasta ii va arata semnale prin care il accepta sau il refuza. Daca se uita in alta parte des, inseamna ca incearca sa te evite. Primul contact ii va apartine de asemenea, in cele mai multe cazuri, tot ei. Iti va aranja cravata, camasa sau se va lipi de tine. Urmeaza cateva atingeri pe mana si... totul e stabilit. Sarutul e pe drum, iar asta e semn aproape clar de ceva activitate.

sursa: http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu: