duminică, 5 octombrie 2008

Top5

Veşti proaste, săptămâna aceasta: băuturile de tip cola distrug spermatozoizii. Şi un american ghinionist, care nu a auzit de doctorul Ciomu, a simţit pe pielea lui cum e să te trezeşti, din greşeală, fără o importantă parte a corpului. Şi încă o veste proastă pentru femeile care preferă bărbaţii zdraveni: cel mai gras om din lume e pe cale să se însoare.

Locul 5: Mărimea chiar contează!
Mexicanul Manuel Uribe, înregistrat de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai gras om din lume, se pregăteşte de nuntă. El îşi va pune pirostriile pe 26 octombrie, iar aleasa sa este Claudia Solis, o femeie absolut obişnuită, care l-a ajutat până acum să slăbească 250 de kilograme. Din cele 560 pe care le avea acum doi ani... Locaţia nunţii nu a fost încă stabilită, întrucât viitorul mire nu se poate ridica din pat, astfel că are două variante: ori iese cu patul la biserică, ori mireasa merge lângă el. Şi trec direct la “noaptea nunţii”.

Locul 4: Sutienul pentru fund vă dă pe spate
O nouă invenţie le face fericite pe femeile care suspină când văd poponeţul ferm şi ridicat al lui J.Lo - sutienul pentru fund. Arată cam ciudat, e drept, aproape fetişist, dar ce nu fac urmaşele Evei ca să fie în trend, cum se zice... Iar trendul zice că e trendy să ai din nou curbe!

Locul 3: Atenţie! Cola distruge spermatozoizii!
Doi cercetători de la Harvard au demonstrat că băuturile de tip cola acţionează ca nişte adevărate spermicide, adică sunt capabile să facă spermatozoizii să explodeze la propriu. Cei doi au primit şi un premiu Nobel, mai precis Ig Nobel, premiile destinate savanţilor mai ciudaţi, care fac studii stupide sau inutile. Cei doi nu au precizat în ce condiţii se petrece procesul cu pricina şi unde trebuie aplicată cola...

Locul 2: Cum să găteşti cu... coaie
Aşa se cheamă cartea lansată recent pe piaţă de un bucătar sârb, prima carte de bucate (cel puţin aşa susţine el) care conţine exclusiv reţete pe bază de testicule. Printre reţete găsim pizza cu testicule de bou, care include şi ingredientele tradiţionale – brânză, şuncă, ceapă ori ardei. Dacă vă interesează, puteţi descărca volumul de pe internet şi, deodată cu el, filmuleţe care vă arată cum să şi pregătiţi testiculele pentru gătit, de pe site-ul www.yudu.com.

Locul 1: A vrut circumcizie şi a rămas fără penis
Un american ghinionist din Kentucky s-a hotărât, la cei 61 de ani ai săi, să îşi facă o circumcizie. Zis şi făcut. Numai că, odată ieşit din operaţie, omul a constatat că-i lipseşte ceva mai mult decât o bucăţică de piele... Doctorul Ciomu al lor, care în engleză se numeşte John M. Patterson, îi tăiase tot penisul pentru că, susţine el (doctorul), bărbatul avea cancer. Phillip Seaton, pacientul ghinionist, nu îl crede pe cuvânt şi îl dă în judecată, pentru orice ar putea recupera...


sursa: www.clujeanul.ro

Niciun comentariu: