sâmbătă, 28 iunie 2008

Burj Al Arab - Dubai/Emiratele Arabe















Localizare: Este un hotel unic din punct de vedere arhitectural fiind construit pe o insulã artificialã situatã la 280 m de plaja hotelului Jumeirah Beach. Distanta aeroport: 25 km.
Descriere: Impresionanta constructie de 321 m înãltime, care seamãnã cu pânza unui vas, oferã oaspetilor sãi combinatia dintre luxul si ospitalitea arabã cu tehnologia cea mai nouã. Hotelul este unul dintre cele mai înalte hoteluri de apartamente din lume. Giganticul lobby impresioneazã prin acvariu si jocurile de apã. Printre dotãrile hotelului se numãrã: piscina acoperitã cu vedere panoramicã a orasului, douã baruri si bar la piscinã, magazine, plajã privatã.
Dotare camere: 202 apartamente. Hotelul are în dotare numai apartamente de lux distribuite pe cele 27 de etaje ale clãdirii.
Apartament Deluxe (142): 70 mp. La parter se aflã un living, locul de servit masa si barul. Pe scara interioarã se urcã la etaj unde gãsim dormitorul, baia si dressingul. Dotãri baie: cabinã de dus, toaletã separatã, uscãtor de pãr, halat de baie, cadã-jacuzzi, produse de îngrijire de marcã. Dotãri apartament: telefon, laptop cu imprimantã, acces internet gratuit, radio, 2 televizoare cu video si DVD, aer conditionat, seif, minibar. Valet la dispozitie.
Apartament Panorama (18): 225 mp. Are aceleasi dotãri cu apartamentul deluxe fiind mult mai mare.
Apartament 2 dormitoare (28): 335 mp. În plus fatã de celelalte 2 apartamente: 2 dormitoare si 2 bãi.

Masa: mic dejun
Sport & Relaxare: Gratuit: studio fitness, squash, snooker. Toate facilitãtile legate de sport din cadrul hotelului Jumeirah Beach: 7 terenuri de tenis, 3 terenuri de squash climatizate, aqua park „Wild Wadi”. Contra cost: ski nautic, windsurf, scoalã de scufundãri, tenis si înot, teren de golf.
Spa & Wellness: Assawan Spa& Health Club vã oferã relaxare si odihnã. Lãsati-vã rãsfãtati cu diferite tratamente cosmetice si terapeutice. În Health Club gãsiti salã de fitness, piscinã, jacuzzi, saunã si baie cu aburi separate pe sexe. Gratuit: saunã, baie de aburi. Contra cost: masaj, aromaterapie, tratamente cosmetice.

Niciun comentariu: